DÜZCE / GÖLYAKA - Gölyaka Anadolu Lisesi

Tem

11. Sınıftan 12. sınıfa geçen öğrenciler için 20 Temmuz ile 28 Ağustos tarihleri arasında Destekleme ve Yetiştirme Kursları bugün itibariyle başlamıştır.

Tüm Öğrencilerimize Duyrulur!!

Haz

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Gölyaka Anadolu Lisesi okul birincisi 12 / A sınıfından Ceren bulut olmuştur. 87.05 not ortalamasıyla, okul müdürümüz Ahmet Çelik birinci gelen öğrencimize plaket vererek ve değişik hediyeler vererek ödüllendirilmiştir öğrencimize bundan sonraki üniversite hayatında başarılar diliyoruz.

Nis

Uzaktan Eğitim sürecinde okulumuz öğrencilerinin velileri ile birlikte evlerinde kitap okuma etkinliklerini bizlerle paylaştılar ve bu süreci de verimli bir şekilde geçirdiklerini gösterdiler.

Mrt

İlçemiz Tapu müdürü Mustafa ARTAR kariyer günleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile buluştu.

Mrt

Okulumuzun Bilişimve İnternet Kulübü Öğretmeni ve öğrencileri tarafından yayımlanan aylık okul gazetesi Serüven, 2. sayısı ilgi odağı oldu. Gazete bu aydan itibaren internet ortamında da yer aldı. Karekod ile de gazeteye ulaşmanın yaygınlaştırılması kolaylaştırıldı.

Gazetemize ayrıca : https://sites.google.com/view/seruvengazetesi/home/ocak-subat-2020?authuser=0

Mrt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencimiz 1.olarak Okul müdürümüz ve edebiyat öğretmenimiz tarafından ödülü verilmiştir.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma gününde okulumuz öğrencilerinden şiir ve kompozisyon yazarak yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz okul müdürümüz Ahmet ÇELİK tarafından ödüllerndirildi.

Haz

OKULUMUZDA ATATÜRK BÜSTÜ AÇILIŞI YAPILMIŞTIR.KATILIMLARINDAN DOLAYI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VE ŞUBE MÜDÜRLERİMİZE, KATKILARINDAN DOLAYI DA OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ EMEL ÇİBA YA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

OKULLAR ARASI YAPILAN HAVALI TÜFEK MÜSABAKALARINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Nis

YGS de en yüksek puanı alan Gölyaka Anadolu Lisesi okul birincimiz,Nuray ASLIYÜKSEK i okul idaresi ödüllendirdi.Öğrencimize başarılarının devamını dileriz.

Nis

7-8-9 NİSAN TARİHLERİNDE OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİYLE İZMİR- SELÇUK- EFES- MERYEMANA- ŞİRİNCE- KUŞADASI KÜLTÜREL GEZİSİ YAPILMIŞTIR.

Nis

Karabük ilinde yapılan kız voleybol müsabakalarında okulumuza vermiş olduğu maddi manevi tüm desteklerinden dolayı Gölyaka Belediye Başkanımız Bekir Akbulut  a takımımız ile birlikte ziyarette bulunup teşekkür ettik.

Nis

Okulumuz kız voleybol takımı Karabük ilinde yapılan kız voleybol takımları arasında 3 maçta galibiyet alıp yarı finallere çıkmaya hak kazandılar.