DÜZCE / GÖLYAKA - Gölyaka Anadolu Lisesi

Eyl

Okulumuzda başta Fırat Aksakal hocamız olmak üzere tüm öğretmenlerimizin katkılarıyla öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz aşure gününe milli eğitim müdürümüz Ergin Taştepe, okul aile birliği başkanı ve üyeleri de katılım göstermiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Okul müdürümüz Ahmet ÇELİK hem eğitim öğretime daha pozitif başalayabilmek hem de öğretmenlerimizi motive etmek amaçlı okul öğretmenlerimiz için bir yemek organize etmiştir. İnce düşüncesi için Okul müdürümüz Ahmet ÇELİK'e teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileriyle tarihi müze gezisi yapılmış ve öğrencilerimiz müze hakkında bilgilendirilmişlerdir.

May

Okulumuzun hazırlamış olduğu 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı büyük bir coşkuyla kutlanmıştır. Kutlamaya İlçe Emniyet Amirliği, Gölyaka Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi birçok kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri katılım göstermiştir. Kutlamada gençliğe hitabe, şiir ve müzik dinletisi yapılmıştır. Yıl içerisinde spor alanında başarı göstermiş tüm gençlerimize ödülleri takdim edilmiş, halkoyunları ve spor gösterilerileriyle kutlama devam etmiştir. Kutlama marşlarla ve bayrak açılımıyla sonlandırılmıştır. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

İlçemizde bulunan Gölyaka Meslek Yüksekokulu hakkında 12. sınıf öğrencilerimize bilgi vermek amacıyla Meslek Yüksekokulundan idareci ve öğretmenler okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerimizin merak ettikleri soruları cevaplandırmışlardır. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

May

Okulumuz gezi kulübünün düzenlemiş olduğu Çanakkale Bozcada gezimiz gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuzun koro ekibiyle beraber Düzce Muharrem Sancaklı Huzurevi´ne ziyarete gidilmiştir. Müzik öğretmenimiz Yusuf Buruşuk önderliğinde koro ekibimiz müzik etkinliği yapmış, huzurevinde kalan kişilerle sohbet edilerek güzel vakit geçirilmiştir.

May

Okulumuz öğrencileriyle Düzce Fehmi Öney Çocuk Sevgi Evleri ziyaret edilerek orada kalan öğrencilerle vakit geçirilerek, etkinlikler yapılmıştır.

Nis

Kardeş okul projesi kapsamında Gölyaka Mesleki Teknik Anadolu Lisesi´yle birlikte yapılan kitaplık ve okuma alanı oluşturma çalışmamız meslek lisesi öğrencilerinin yaptığı kitaplıklar ve banklarla, bizim öğrencilerimizin ise okul içerisinde toplamış olduğu 120 civarında bir kitapla iki okulda da kitap okuma alanları oluşturulmuştur. Projede emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 12. sınıf öğrencilerine yönelik açıköğretim üniversite bölümleri, taban puanları ve koşulları hakkında bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Nis

Okulumuzun öğretmenleri ile futsal öğrenci takımımız arasında her dönem gerçekleştirilen futsal müsabakası gerçekleştirilmiştir. Bu eğlenceli ve sosyal etkinliklerin öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin motivasyonları açısından devam etmesini diler, teşekkür ederiz.

Nis

Huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden çalışan Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. yılı sebebiyle okulumuz öğrencileriyle İlçe Emniyet Müdürümüz ziyaret edilerek tüm polislerimizin polis haftası kutlanmıştır.

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır. fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."(K. ATATÜRK)

Nis

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında sevgi ve saygı konuları ile ilgili 11. sınıf öğrencilerimiz tarafından münazara yapılmıştır. Münazarayı okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Hilal Karduz ve Şule nur ÇAPAKLI düzenlemiştir. Münazarada İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ergin TAŞTEPE ile şube müdürü Ahmet GİRGİN de izleyiciler arasında bulunmuşlardır. Yapılan programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bahçesine Gölyaka belediyesinin ve öğrencilerimizin katkılarıyla ladin ağaçları dilikmiş, bakımı yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan spor etkinliklerinden olan masa tenisi  öğrencilerimiz tarafından çok sevilmekte ve ilgiyle oynanmaktadır. Okulumuz öğrencileri ve Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle yapılan turnuvalar da okulumuzda gerçeklestirilmiştir.